Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

34 – İstanbul Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 34 – İstanbul Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
İstanbul Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

İstanbul Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı firmamızın ilgili şirketlere vermiş olduğu profesyonel bir danışmanlık hizmetidir. Bu hizmetimizde ülkemizin bağlı olduğu çeşitli anlaşmalar gereği uygulanması gereken prosedürler hakkında danışanlarımızı bilgilendirmeyi hedefliyoruz. Firma olarak her zaman alanında uzman ve deneyimli bir personel kadrosu ile saha ziyaretlerimizi gerçekleştirerek eklenmesi gereken durumları ve kaldırılması gereken sorun olabilecek durumların tespitini yapıyoruz. Bu sayede ilgili işletmeler de işlemlerine sorunsuz şekilde devam etmektedir.

İstanbul Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hizmeti İçeriği

Firmamız, ülkemizin 2010 yılından itibaren uygulamaya koymuş olduğu Tehlikeli Maddelerin Karayolu ile Taşınması, yani ADR sözleşmesine uygun olacak şekilde İstanbul içindeki tüm şirketlere danışmanlık vermektedir. Bu esnada, ilgili şirketler karayolu ile taşıyacakları tehlikeli maddelerin paketlenmesi, taşınması, kabul prosedürleri ve yük güvenliği hakkında geniş bir bilgilendirmeye tabi tutulmaktadır. Bu sayede son derece sorunsuz bir şekilde işlemlerini yerine getirebilmektedir. Firma olarak her zaman İstanbul Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı konusunda en iyi ve en başarılı danışmanlığı sizlere vereceğimizden şüpheniz olmasın.

İstanbul Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
İstanbul Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

ADR hizmeti ile karayolunda tehlikeli madde taşımacılığı hakkında bilgi verdiğimiz gibi tehlikeli maddelerin deniz yolu ile taşınması (IMDG CODE), hava yolu ile taşınması (DGR) ve demir yolu ile taşınması (RID) hakkında da tüm gerekli bilgilendirmeleri danışanlarımıza sunmaktayız. Her bir taşımacılığın elbette ki kendisine ait tehlikeli madde taşınması için özel kuralları mevcuttur. Can ve mal güvenliğini tehlikeye atmamak hedefi ile bu tehlikeli maddelerin taşınmasında ihtiyacınız olan tüm bilgilendirmeler ve saha takip ve çalışmalarımız sizlere sunulacaktır. Bu sayede sizler de mevzuata uygun olacak şekilde lojistik işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Unutulmamalıdır ki insan sağlığı için TMGDK kurallarına uymak son derece önemlidir.

Tehlikeli Maddelerin Taşınma Süreci

Taşınma esnasında herhangi bir sorun olmaması adına sizler için gerekli evrakları ve resmi işlemleri de yürütmekteyiz. Bunun için sizlere sunmuş olduğumuz bazı hizmetler aşağıdaki gibidir:

  • İstanbul ADR hizmeti ile firmanızdaki ürün kabul, depo alanları ve lojistik esnasında kullanılacak araçların taşımaya uygun olup olmadığının tespiti
  • Ambalajların etiketlenmesi, muafiyetlerin belirlenmesi, lojistikte kullanılacak olan araçlar için turuncu plaka ve levhaların ayarlanması
  • Araçların İstanbul içi TMGD hizmeti dahilinde evraklarının belirlenmesi ve bunların mevzuata uygun olarak düzenlenmesi

gibi hizmetler, vermiş olduğumuz hizmetlerden birkaçıdır.

İstanbul Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı firması olarak sizlere İstanbul’un her bölgesinden tehlikeli madde güvenlik danışmanlığını en başarılı şekilde sunabilmek için canla başla çalışıyoruz. Bu nedenle yaptığımız işe son derece önem veriyoruz ve gerek evrak hazırlama gerek ihtiyaç ve sorun tespitinde uzman bir kadro ile çalışıyoruz. Firmamız bu sayede ülkenin dört bir yanında İstanbul dahil 81 ilde binlerce farklı işletmeye hizmet veren oldukça köklü bir firmadır. Bu nedenle bu alanda adından sık sık söz ettirmeyi başarmıştır. Firmamız ve sizlere sunduğumuz diğer hizmetlerimiz hakkında geniş bilgi almak için bizime iletişime geçebilirsiniz.

Bunu Paylaş: