Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

35 – İzmir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 35 – İzmir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
İzmir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

İzmir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmeti, müşterilerimize en başarılı şekilde vermiş olduğumuz hizmetlerimizin başında gelmektedir. Firma olarak, İzmir ve çevresindeki pek çok ile en iyi şekilde hizmet verebilmek adına canla başla çalışmaktayız. Bunun için İzmir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı alanında uzman ve son derece deneyimli bir kadro ile hizmetlerimizi yürütmekteyiz. Firmamız, müşterileri memnuniyetini ve insan sağlığını her şeyden önde tuttuğu için tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı alanında en profesyonel danışmanlığı sizlere vereceğimizden şüpheniz olmasın.

Firma olarak her zaman ADR hizmeti ile yanınızda olmaktan gurur duyuyoruz. Tehlikeli maddelerin karayolu ile taşınması ile ilgili mevzuatı içeren ADR; ülkemizde en çok dikkat edilen lojistik mevzuatlarının başında gelir. Çünkü ülkemizde en çok karayolu ile tehlikeli maddelerin taşınması mevcuttur. Firma olarak karayoluna ek olarak denizyolu ile tehlikeli maddelerin taşınması (IMDG CODE), demiryolu ile tehlikeli maddelerin taşınması (RID) ve havayolu ile tehlikeli maddelerin taşınması (DGR) ile ilgili danışmanlığı da İzmir içerisindeki tüm işletmelere profesyonel bir şekilde verdiğimizi siz değerli müşterilerimize belirtmek isteriz.

İzmir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Taşınması Hizmetinin Kapsamı

TMGDK kurallarına uygun şekilde lojistik işlemlerinizi yerine getirebilmek için İzmir içerisinde uzun yıllardır hizmet veren firmamıza başvurabilirsiniz. Taşıma esnasında uyulması gereken kurallar, ambalajlama, ürünlerin yük kapasitesi, farklı ürün tiplerinin aynı araçla taşınması gibi durumlarda ne yapmanız gerektiğine dair sizlere danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Firma olarak her zaman bu hizmetimizde mevzuata uygun olan en iyi seçenekleri sizlere sunarak bu hizmetimizi yerine getiriyoruz. Buna ek olarak, saha ziyaretleri ile birlikte gerek taşımacılık gerekse araç yükleme gibi adımlarınızda kaza riskini asgariye indirmek için danışanlarımıza tavsiyelerde bulunuyoruz. Bu sayede can ve mal güvenliğini kontrol altına alarak sorunsuz bir taşımacılık yapılmasını sağlıyoruz.

İzmir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
İzmir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

TMGD Üstün Hizmet Kalitesi

ADR hizmeti ile birlikte karayolunda tehlikeli madde taşınması için ihtiyacınız olan her türlü evrak işlerini de bizzat bizler yürütüyoruz. Bu esnada gerekli olan faaliyet raporlarının ve kaza raporlarının sisteme girişlerini yaparak sizlerin iş yükünüzü azaltıyoruz. Müşterilerimize verdiğimiz üstün hizmetten dolayı İzmir ve çevresinde sürekli tercih edilen firmamız, bu nedenle müşteri memnuniyet oranı son derece yüksek bir firmadır. Danışmanlık hizmetinde aklınıza takılan en ufak bir sorun ve problemde dahi her zaman çözüm odaklı çalışarak işlerinizi aksatmadan hızlı bir şekilde ilerletmenize olanak tanıyoruz. Bu sayede TMGDK kurallarına uygun olan en hızlı taşımacılık işlemini yürütmeniz için sizlere yardımcı oluyoruz.

Firmamız, insan ve çevre sağlığını tehlikeye atabilecek en ufak bir durumun dahi gözden kaçmasına müsaade etmemektedir. Bu nedenle uzman kadromuz ile rutin olarak saha ziyaretlerinde bulunarak işletmelerin çalışma sistemlerini de gözlemliyoruz. İzmir tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı almak için lütfen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bunu Paylaş: