Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

40 – Kırşehir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 40 – Kırşehir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Kırşehir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Kırşehir tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti veren firmamız, bu hizmetinde ülkemizde yer alan tüm bölgelere ve 81 ile hizmet vermektedir. Hizmet politikalarının başında üstün kaliteli hizmet anlayışı olan firmamız, bu nedenle alanında uzman ve tehlikeli madde güvenliği ile ilgili mevzuatların uygulanması konusunda son derece deneyimli bir personel kadrosu ile hizmetlerini yürütmektedir. Bu sebeple Kırşehir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı firmalarının başında gelmekteyiz. Firmamız, her türlü tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı alt hizmetlerini sizlerin beğenisine sunmaktadır.

Kırşehir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hizmeti Neleri Kapsamaktadır?

Kırşehir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmeti veren firmamız, siz değerli müşterilerine karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu ile tehlikeli madde taşınması ile ilgili her türlü danışmanlığı vermektedir. Bu nedenle son derece geniş bir hizmet ağına sahip olduğumuzu söyleyebiliriz. Firmamızın sizlere vermiş olduğu hizmetlerden birkaçı aşağıdaki gibidir:

  • ADR hizmeti. Ülkemizde en çok tercih edilen taşımacılık yolu olan karayolu taşımacılığı ile ilgili ADR mevzuatı, tehlikeli maddelerin nasıl taşınması gerektiği hakkında bilgi vermektedir. Firma olarak müşterilerimize bu mevzuata uygun taşımacılığın nasıl yapılması gerektiği hakkında danışmanlık veriyoruz.
  • Firmamız, tehlikeli maddelerin dolumu, boşaltımı gibi süreçlerde de müşterilerine danışmanlık vermektedir. Bu süreçlerde yer alan personellere eğitimler vererek işletmenin ve personellerin TMGDK kurallarına uygun şekilde hareket etmesini hedeflemektedir.
  • İşletmelere giderek saha çalışması yapan firmamız, danışmanlık verdiği işletmelerin kurallara uyup uymadığını kontrol etmektedir. Kurallara uygun olmayan durumlar konusunda tekrar danışmanlık vererek rapor tutmaktadır.
  • Oluşabilecek olumsuz durumlar ve kaza gibi durumlarda rapor tutarak bunu ilgili kuruluşlara yönlendirmektedir. Kaza ve olumsuz durumlarda ihmal ya da ihlal olup olmadığı konusunda da araştırma yapmaktadır.
  • Tehlikeli madde taşınımı esnasında insan ve çevre sağlığının tehlikeye atılmadığından emin olarak taşıma süreçlerinin gerçekleşmesini sağlamaktadır.
  • Tehlikeli madde taşınması esnasında kullanılacak olan araç ve gereçlerin kontrollerini yapmaktadır. Buna ek olarak tehlikeli maddeleri taşıyacak olan tır ve kamyonların maksimum yük, bakım ve muayene gibi konularda da eksiksiz ve doğru olduğunun kontrolünü yapmaktadır.
  • Mevzuatta oluşabilecek herhangi bir değişikliğe karşı danışanlarını uyararak gerektiği taktirde yeni önlemler alınmasına yardımcı olmaktadır.
Kırşehir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Kırşehir Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

ADR’ye Göre Tehlikeli Olan Maddelerin Listesi

TMGD hizmetimizde ADR’ye göre tehlikeli sayılan maddelerin taşınması hakkında gerekli önlemleri alıp danışmanlıklar yapmaktayız. ADR’ye göre tehlikeli olan maddeler taşınırken mevzuatta yazılan tüm ayrıntılar birebir yerine getirilmelidir.

ADR’ye göre tehlikeli olan ürünler şu şekildedir: Gazlar, alevlenir sıvılar, alevlenir katılar, patlayıcı maddeler ve nesneler, bulaşıcı maddeler, radyoaktif malzemeler, yükseltgen maddeler, organik peroksitler, su ile temas ettiğinde alevlenir gazla açığa çıkaran maddeler, zehirli maddeler gibi ürünler bu listede yer almaktadır. Sizler de bu ürünlerin taşınması hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız ADR hizmeti ile bu danışmanlığı alabilirsiniz.

Bunu Paylaş: