Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

57 – Sinop Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 57 – Sinop Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Sinop Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Sinop tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti veren firmamız bu hizmeti en iyi şekilde verebilecek firmaların başında gelmektedir. Bunun en önemli sebebi olarak ise müşterilerine vermiş olduğu önem gösterilebilir. Firma olarak tehlikeli madde güvenlik danışmanlığının ne kadar önemli ve dikkat edilerek yapılması gereken bir iş olduğunun farkındayız. Bu sebeple firmamız müşterilerine vermiş olduğu TMGD hizmetinde en ufak ayrıntılara kadar dikkat ederek bu hizmeti vermektedir. Bu sayede hem Karadeniz’de hem de Sinop’ta en çok tercih edilen tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı firmalarının bir tanesi haline gelmiş bulunmaktayız.

Firmamız dahilinde bulunan personel kadromuz alanında uzman ve demiryolu, karayolu, denizyolu ve havayolu tehlikeli madde taşıma mevzuatları konusunda da son derece deneyimlidir. Bu sayede yaptığımız tüm danışmanlıklar profesyonel bir şekilde yapılmaktadır. Firma olarak müşterilerimize vermiş olduğumuz bu güzel hizmetten sizler de yararlanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Sinop Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Önemi

Sinop Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, diğer bir adıyla TMGD, ülkemizde son derece önemli olan sektörlerin başında gelmektedir. Tehlikeli maddeler hem çevre hem de insan sağlığı açısından son derece titizlikle yaklaşılması gereken maddelerdir. Bu nedenle bu maddelerin dolum, boşaltım ve taşınma gibi süreçlerinde de belirli kurallara uymak gereklidir. Her bir işletme kendi istediği gibi tehlikeli maddeleri taşımaya çalışırsa istenmeyen ciddi sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu nedenle hem sağlık açısından güvenli hem de legal bir iş yapmak için bu hizmetimizden faydalanmanız gerekir. TMGDK verdiği yetki ile birlikte bizlere en iyi şekilde size bu hizmeti sunma hakkı tanımıştır. Bizler de bu hakkımızı en iyi şekilde yerine getirmek için canla başla çalışmaktayız.

Sinop Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Sinop Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hizmetinin Alt Hizmetleri

ADR hizmeti veren firmamız, bu hizmetinde de karayolunda tehlikeli madde taşınması ile ilgili danışmanlık vermektedir. ADR, karayollarında nasıl tehlikeli madde taşınması gerektiğine dair hükümleri içeren mevzuattır ve 2010 yılından beri ülkemizde de kabul görmektedir. Ayrıca ülkemizde en çok tercih edilen taşıma yöntemi karayolu olduğu için ADR hizmetimizle birlikte pek çok farklı işletmeye yardımcı olmaktayız. ADR ve Sinop tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetlerimizde yer alan alt hizmetlerden bazıları şu şekildedir:

  • Tehlikeli madde taşınmasında rol alan tüm çalışanların bu konu hakkında bilgilendirilmesi, işletme sahiplerinin bu eğitime alınması
  • Tehlikeli madde taşıyacak olan araçların mevzuata uygun şekilde bu hizmeti sunduğundan emin olunması
  • Kaza gibi durumlarda evrak işlemlerinin tamamlanması ve kazada ihmal ve ihlal olup olmadığının belirlenmesi
  • Acil uyarı prosedürlerinin uygulanması ve işletmeye bu prosedürlerin öğretilmesi
  • Mevzuatta oluşan değişikliklerden danışan işletmelerin haberdar edilmesi ve gerektiği taktirde yeni değişikliklere göre yeni önlemlerin alınması

ADR hizmeti ile birlikte Sinop ve tüm ülkemizde hizmet vermeye devam ediyoruz.

Bunu Paylaş: