Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

58 – Sivas Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 58 – Sivas Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Sivas Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Sivas tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti verirken firmamız en iyi hizmeti verebilmek adına canla başla çalışarak tüm işlemlerini yerine getirmektedir. Firma olarak Sivas ve İç Anadolu’daki tüm şehirlere hizmet vermekteyiz. Sivas, ülkemizde özellikle karayolu taşımacılığında son derece önemli yere sahip olan bir şehirdir. Bu sebeple Sivas  tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti alan işletme sayısı daha fazladır. Ülkenin en yoğun trafik alanında yer aldığı için Sivas Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmetinin de yoğunlukla bulunduğu bir şehirdir.

Firma olarak müşterilerimize vermiş olduğumuz tüm hizmetleri en üstün kalite hizmet anlayışı ile sizlere getiriyoruz. Bu sebeple müşteri memnuniyet oranımızın bir hayli yüksek olduğunu söylemek mümkündür. Müşteri memnuniyet oranımızın yüksek olmasının bir diğer sebebi ise alanında uzman ve karayolu tehlikeli madde taşınması mevzuatı konusunda son derece deneyimli bir kadro ile çalışmamızdır. Bu sayede tüm hizmetlerimizi üstün kalite anlayışı ile yerine getiriyoruz. Firmamız ve hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Sivas Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Nedir

TMGDK yetkisi ile hizmet verdiğimiz alanlardan birisi olan tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizde karayolu, havayolu, denizyolu ve demiryolunda tehlikeli maddelerin nasıl taşınması gerektiği hakkında müşterilerimize danışmanlık hizmeti veriyoruz. Bu sayede müşterilerimiz de hem legal hem de doğru ve sağlığı tehlikeye atmayan yollar ile tehlikeli madde taşınması sürecinin nasıl olduğunu öğrenmektedir. Bu sebeple tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti son derece önemli bir hizmettir.

Sivas Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Sivas Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

ADR Hizmeti Nedir

ADR hizmeti, vermiş olduğumuz hizmetlerden bir diğeridir. ADR, karayollarında tehlikeli madde taşınması ile ilgili hükümleri içeren bir mevzuattır. Bu mevzuata göre karayollarında tehlikeli madde taşınması ile ilgili vermiş olduğumuz danışmanlık ise bu hizmete girmektedir. ADR hizmetimiz içerisinde yer alan pek çok farklı alt hizmet vardır. Bunların hepsi bir araya geldiğinde kusursuz bir danışmanlık hizmet paketi ortaya çıkmaktadır. Firma olarak sizlere sunduğumuz hizmetlerden birkaçı aşağıdaki gibidir:

  • TMGD hizmetimizde yer alan tehlikeli madde boşaltım, doldurma ve taşıma süreçlerinde yer alan personellerin hepsinin eğitimlerinin verilmesi
  • Tehlikeli madde taşıyacak olan tır ve kamyon gibi araçların mevzuata uygun olacak şekilde hazırlanması ya da yeni alınacak araçların mevzuata uygun özelliklere sahip araçlar arasından tercih edilmesinin sağlanması
  • Tehlikeli maddeler taşınırken insan ve çevre sağlığının göz önünde bulundurularak hareket edilmesinin sağlanması
  • İşletme sahiplerinin mevzuata göre hareket edip etmediğini belli etmek amacı ile saha çalışmalarının yapılması
  • Kaza gibi olumsuz durumlarda evrak işlemlerinin düzenlenmesi ve ihmal ya da ihlal gibi durumların olup olmadığının belirlenmesi

ADR hizmeti Sivas ilimizde pek çok müşterimizin talep ettiği en iyi hizmetlerimizin başında gelmektedir. Her zaman en iyi kalitedeki hizmet için buradayız. Sivas Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı konusunda hizmet almak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Bunu Paylaş: