Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

60 – Tokat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 60 – Tokat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Tokat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Tokat tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti ile birlikte müşterilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek adına büyük bir özveri ile işlemlerimizi yürütüyoruz. Firma olarak, Tokat ve çevresindeki tüm illere hizmet vererek hizmet ağımızı genişletmekteyiz. Ülkemizin dört bir yanına hizmet vererek müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak bizleri mutlu etmektedir. Özellikle tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, diğer bir adı ile TMGD gibi son derece dikkatli davranılması gereken bir sektörde dahi bu kadar iyi hizmet verebilmek son derece mühimdir.

En iyi hizmeti siz değerli müşterilerimize sunabilmek amacı ile alanında uzman ve tehlikeli maddelerin boşaltım, dolum, taşıma gibi süreçleri ile ilgili bilgilere yer veren mevzuatlar konusunda deneyimli bir kadro ile hizmetlerimizi yürütmekteyiz. Müşterilerimize sunmuş olduğumuz tüm hizmetlerimizde canla başla çalışmaktayız. Bu sayede Tokat ve çevresindeki tüm illerde adından sık sık söz ettiren başarılı bir firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Tokat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Tokat tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti veren bir firma olarak bu sektörde olan olmayan herkesin tehlikeli maddelerin neler olduğunu bilmesi gerektiğini savunuyoruz. Bu nedenle TMGDK yetkisi ile hizmet verirken firmamız tüm eğitimlerine tehlikeli madde sınıflandırması ile başlamaktadır. Tehlikeli maddelerin sınıflandırılmasında yanıcılık özelliklerine göre sınıflandırılma gibi durumlar mevcuttur.

ADR adı verilen ve karayollarında tehlikeli madde taşımacılığında uyulması gereken kuralları içeren mevzuatta tehlikeli maddelerin sınıflandırılması da yer almaktadır. Bu sınıflandırmalar şu şekildedir: Radyoaktif malzemeler, muhtelif tehlikeli maddeler ve nesneler, zehirli maddeler, aşındırıcı maddeler, bulaşıcı maddeler, yükseltgen maddeler, su ile temas ettiğinde alevlenir gazla açığa çıkartan maddeler, kendiliğinden yanmaya yatkın maddeler, patlayıcı maddeler, gazlar, alevlenir sıvılar ve alevlenir katılar. Tüm bu maddelerin nasıl taşınması gerektiği ADR mevzuatında bulunmaktadır. Bu nedenle müşterilerimize ADR hizmeti vererek bu mevzuatın içeriğini öğrenmelerini tavsiye ediyoruz.

Tokat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Tokat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

ADR Mevzuatının İçerdiği Alt Hizmetler

ADR hizmetiyle birlikte TMGD hizmetlerimizde yer alan alt hizmetler aşağıdaki gibidir:

  • Tehlikeli madde taşınmasında görev yapan personellere ve işletme sahiplerine tehlikeli maddeler konusunda eğitimlerin verilmesi
  • Tehlikeli maddeleri taşıyacak olan tır ve kamyonların ilgili mevzuata göre özelliklerinin değiştirilmesi ya da yeni alınacak olan araçların bu mevzuata uygun olan araçlar arasından tercih edilmesinin sağlanması
  • Tehlikeli maddeler taşınırken insan ve çevre sağlığının tehlikeye atılmadığından emin olunması
  • Tehlikeli atıkların tanımlanması, sınıflandırılması ve imha edilme seçeneklerinin öğretilmesi
  • Tehlikeli maddeler ile ilgili olan mevzuatlarda oluşan herhangi bir ufak değişiklikte dahi danışan işletmelerin haberdar edilmesi, yeni kurallara göre gerektiğinde yeni önlemlerin alınması ve danışmanlık verilmesi

Tokat ili ve çevresinde de çok yaygın olan ADR hizmeti ile birlikte tehlikeli maddelerin karayoluyla nasıl taşınması gerektiğini müşterilerimize en iyi şekilde anlatmaktayız.

Bunu Paylaş: