Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

65 – Van Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 65 – Van Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Van Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Van tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizden faydalanmak isteyen kişilerin sayısı oldukça fazladır. Ülkemizin dört bir yanında, 81 ile hizmet veren firmamız, siz değerli müşterilerini memnun edebilmek amacı ile en iyi ekipmanlar ve kadro ile hizmetlerini yerine getirmektedir. Doğu Anadolu’da en yoğun illerden bir tanesi olan Van ilimizde tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetine olan ihtiyaç da bir o kadar fazladır.

Firma olarak müşterilerimizi memnun edebilmek amacı ile her zaman alanında uzman ve mevzuatlar konusunda son derece bilgili ve deneyimli bir kadro ile hizmetlerimizi yürütüyoruz. Bu sayede Van Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı konusunda en çok tercih edilen firmalardan bir tanesi haline gelmiş bulunuyoruz. Firmamız müşteri memnuniyetine son derece önem verdiği için müşterilerimizin bizlere iletmiş olduğu istek ve öneriler doğrultusunda kendisini sürekli geliştirmektedir. Bu sebeple dinamik bir firma haline gelmiş bulunuyoruz. Firmamız ve diğer hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Van Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Neler Gereklidir

Van Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı ile birlikte müşterilerimize tehlikeli maddeler ile çalışırken nasıl hareket etmeleri gerektiğini anlatıyoruz. Tehlikeli maddelerin dolum, boşaltım ve taşınma gibi süreçlerinde uygulanması gereken bazı protokoller bulunmaktadır. Bu protokollere uygun şekilde davranıldığı taktirde işletmeniz sorunsuz bir şekilde çalışabilecektir. Bu nedenle bu mevzuatların iyi bir şekilde bilinmesi gerekmektedir. Mevzuatlar havayolu, karayolu, denizyolu ve demiryolunda farklı taşınma süreçleri işlediği için bu şekilde ayrılmaktadır. Ülkemizde taşımacılık en çok karayolu ile olduğu için karayolunda tehlikeli madde taşınması ile ilgili hükümleri içeren ADR mevzuatı çokça kullanılmaktadır. Bu nedenle siz değerli müşterilerimize vermiş olduğumuz ADR hizmeti ile birlikte karayolunda tehlikeli maddeleri nasıl taşıyacağınız hakkında danışmanlık hizmeti sunuyoruz.

Van Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Van Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

ADR Hizmetinin Kapsadığı Alt Hizmetler Nelerdir

ADR hizmetimiz ile birlikte tır ve kamyonlarla tehlikeli maddelerinizi gönül rahatlığı ile taşıyabilirsiniz. Çünkü ADR ve TMGD edindiğiniz bilgiler ışığında sağlık açısından tehdit oluşturmayacak şekilde sorunsuz olarak taşıma sürecinizi gerçekleştirebileceksiniz. ADR hizmetimizde yer alan alt hizmetlerden bazıları aşağıdaki gibidir:

  • Tehlikeli maddelerin boşaltımı, dolumu ve taşınımı gibi süreçlerde görev yapan personellerin ve işletme sahiplerinin eğitimlerle bilgilendirilmesi
  • Tehlikeli maddeleri taşıyacak olan tır ve kamyon gibi araçların bakımlarının yapılması ve bu araçların mevzuata uygun özelliklere sahip olup olmadığının belirlenmesi
  • Yeni araç alınması durumunda yeni araçların da mevzuata uygun özelliklere sahip olup olmadığının belirlenmesi
  • Tehlikeli maddeler karayolunda taşınırken insan ve çevre sağlığının tehlikeye atılmadığından emin olunması
  • Kaza gibi durumlarda evrakların hazırlanması ve ihmal ya da ihlal gibi durumlar söz konusu ise bu durumların raporlanıp ilgili kurumlara gönderilmesi

TMGDK yetkisi ile hizmet verdiğimiz illerden birisi olan Van’da hizmetlerimizden faydalanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Bunu Paylaş: