Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

63 – Şanlıurfa Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 63 – Şanlıurfa Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Şanlıurfa Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Şanlıurfa tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti veren firmamız bu alanda en çok tercih edilen ve en çok beğenilen firmalardan bir tanesi haline gelmiştir. Bunun en büyük sebebi olarak ise müşterilerimize ve işimize verdiğimiz önem örnek gösterilebilir. Firma olarak her zaman müşterilerimizin bizlere iletmiş olduğu istek ve öneriler doğrultusunda eğitimlerimizi ve danışmanlıklarımızı revize etmekteyiz. Bu sayede bu alanda uzun yıllar boyunca hizmet veren köklü firmalardan birisi haline gelmiş bulunmaktayız.

Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, diğer bir adıyla TMGD konusunda Şanlıurfa ve çevresindeki illere de çok fazla sayıda danışmanlık vermekteyiz. Bu sayede Güneydoğu Anadolu ile birlikte ülkenin dört bir yanında danışmanlık vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına alanında deneyimli ve tehlikeli maddeler ile ilgili olan mevzuatlar konusunda son derece uzman kişiler ile birlikte çalışıyoruz. Bu sayede yaptığımız tüm işlem ve hizmetleri de profesyonel bir şekilde yerine getiriyoruz. Firma olarak Şanlıurfa ve çevresinden hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Şanlıurfa Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Şanlıurfa Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Şanlıurfa Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkında Genel Bilgi

Şanlıurfa tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, son derece önemli bir hizmettir. Tehlikeli maddelerin dolum, boşaltım ve taşınma süreçlerinde nasıl bir yol izlemeleri konusunda danışmanlık veren firmamız, tüm danışmanlıklarını ilgili mevzuatlara sıkı sıkıya bağlı kalarak yapmaktadır. Bu sayede müşterilerimize vermiş olduğumuz bilgilerin de doğru olduğundan emin olmaktayız. Firmamız her zaman müşterilerini en iyi şekilde bilgilendirmek amacıyla mevzuatta oluşan değişiklikleri sıkı sıkıya takip etmektedir. Bu sayede yeni değişikliklerde danışanlarımızı hızlı bir şekilde haberdar ederek gerektiğinde revize çalışmaları yapmaktayız. Buna ek olarak, TMGDK yetkisiyle hareket ederken işletmelerin taşımacılıkta kullanmış olduğu araçların da mevzuata uygun olup olmadığının belirlemesini yapmaktayız. En son ise tehlikeli atıkların tanımlanması, sınıflandırılması ve nasıl imha edilmesi konusunda genel bilgiler vererek danışmanlığımızın bilgi ve eğitim kısmını tamamlamaktayız.

ADR Hizmeti Nedir

ADR hizmeti adı verilen hizmetimizde ADR mevzuatına uygun olarak danışmanlık veriyoruz. ADR mevzuatı, müşterilerimizden karayolu aracılığı ile tehlikeli maddeleri taşıyanların dikkat etmesi gereken mevzuattır. Bu nedenle bu mevzuat üzerinden danışmanlıklarımızı yapmaktayız. Karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolu ile de taşınan tehlikeli maddeler en çok karayolu ile taşınmaktadır. Bu sebeple Şanlıurfa ve çevresinde tehlikeli maddeler tır gibi araçlarla dikkatli bir şekilde taşınmaktadır. ADR hizmetimiz ile birlikte adım adım neler yapmanız gerektiği sizlere açıklanacaktır. Buna ek olarak herhangi bir kaza durumunda yapmanız gerekenler, acil durum prosedürleri de tarafımızdan sizlere iletilecektir. Şanlıurfa Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmetimizden çok memnun kalan kişiler ADR hizmetimizi de tercih etmektedir.

Firma olarak Şanlıurfa ve tüm Türkiye’ye özenle hizmet verdiğimizi de belirtmek isteriz. ADR hizmeti ve diğer tüm hizmetlerimizden yararlanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Bunu Paylaş: