Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

70 – Karaman Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 70 – Karaman Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Karaman Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Karaman tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizde yer alan pek çok farklı alt hizmetimiz bulunmaktadır. Tehlikeli maddeler taşınırken müşterilerimize en iyi danışmanlığı verebilmek amacı ile profesyonel bir kadro ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Firma olarak müşteri memnuniyeti ve hem insan hem de çevre sağlığını sağlayabilmek amacı ile tehlikeli maddelerin nasıl taşınması gerektiği hakkında hükümleri içeren çeşitli mevzuatlara hakim olan kişiler ile iş birliği yapıyoruz. Bu sayede hem Karaman ve çevresinde hem de ülkemizin dört bir yanında en iyi tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti veren firmalardan bir tanesi haline gelmiş bulunuyoruz. Firmamız, diğer bir adı TMGD olan bu hizmeti sizlere profesyonelce verebilmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Sizler de Karaman Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmetlerimizden yararlanmak ve bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Karaman Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Karaman Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Karaman Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Nedir

Karaman Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı nedir sorusu, pek çok kişi tarafından sorulmaktadır. Tehlikeli maddelerin doldurulması, taşınması ve boşaltılması gibi işlemlerin nasıl olması gerektiği hakkında ilgili işletmelere danışmanlık verilmesi, bu hizmeti açıklamaktadır. Bu hizmet ile birlikte her bir işletmenin belli kural ve mevzuatlara uygun şekilde hareket edilmesi sağlanmaktadır. Böylece hem insan hem de çevre sağlığı kontrol altına alınmaktadır. TMGDK yetkisi ile her daim hareket eden firmamız, danışmanlık alan işletmelerin bu kurallara uyup uymadığının belirlenmesi adına işletmelere saha ziyareti yapmaktadır. Buna ek olarak, işletmede çalışan tüm personellere ve işletme sahiplerine TMGD hakkında ek bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Tehlikeli maddeleri taşıyan araçların da bakımlarının ve muayenelerinin eksiksiz olmasını sağlayan firmamız, bu araçların ilgili mevzuatlara uygun olup olmadığını da denetlemektedir. Firmamız, işletmelerde acil durumlarda uygulanması gereken prosedürlerin harekete geçirilmesini sağlamak ile de mesuldür. Son olarak ilgili mevzuatlarda oluşan değişiklikler konusunda işletme sahiplerinin hızlı bir şekilde haberdar edilmesi hizmetini yürütmektedir. Mevzuatlarda değişiklik olduğunda firma olarak danışanlarımızı uyarmaktayız ve gerektiği durumlarda yeni önlemlerin alınmasını sağlamaktayız.

ADR ve ADR Hizmeti Nedir

Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizde karayolu, havayolu ve denizyolu gibi yöntemler ile maddelerin nasıl taşınması gerektiğini firmalara göstermekteyiz. Ülkemizde en çok tercih edilen taşıma yöntemi olan karayolu taşımacılığında tehlikeli maddelerin nasıl taşınması gerektiğini açıklayan hükümlerin var olduğu mevzuat ADR mevzuatıdır. ADR mevzuatı ülkemizde 2010 yılından beri aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Bu sayede tüm işletmelerin aynı kurallara uyarak güvenli bir şekilde tehlikeli maddeleri taşıması gerektiği öğretilmektedir. ADR hizmeti ile birlikte tüm bu hedefler amaçlanıp uygulanmaktadır.

Firma olarak Konya – Karaman bölgesinde de en iyi şekilde hizmetlerimizi sürdürdüğümüzü belirtmek isteriz. Çeşitli alt hizmetlerimizin de bulunduğunu siz değerli müşterilerimize bildirerek bu hizmetlerimizden mutlaka faydalanmanızı tavsiye etmekteyiz. Firmamız ve diğer hizmetlerimiz hakkında daha geniş bilgi sahibi olmak için bizimle iletişime geçiniz.

Bunu Paylaş: