Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

67 – Zonguldak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 67 – Zonguldak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Zonguldak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Zonguldak tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizin içerdiği pek çok farklı alt hizmet bulunmaktadır. Alt hizmetleri ile birlikte son derece geniş çaplı ve bilgi dolu olan bu hizmet, müşterilerimizin beğenisini toplamaktadır.

Müşteri memnuniyetini elde edebilmek amacı ile her zaman müşteri odaklı bir çalışma prensibine sahip olmuşuzdur. Bu doğrultuda tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizi verirken mutlaka müşterilerimizin istek ve önerilerine dikkat ederek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu sebeple hem Zonguldak hem de ülkemizdeki diğer tüm illerde uzun yıllar boyunca başarılı şekilde hizmet vermeye devam etmekteyiz. Buna ek olarak tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, yani Zonguldak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı konusunda son derece deneyimli ve ilgili mevzuatlar hakkında geniş bilgiye sahip olan uzman kişiler ile çalışarak çalışmalarımızın çok daha profesyonel olmasını sağlamaktayız. Sizler de Zonguldak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Zonguldak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ve Çevre Sağlığı

Tehlikeli maddelerin taşınması, doldurulması ve boşaltılması gibi süreçlerde birtakım kurallara uymak zorunludur. Bu kurallar doğrultusunda çok daha rahat ve güvenli bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Firma olarak sizlere en doğru danışmanlığı verebilmek adına canla başla çalışmaktayız.

TMGDK yetkisi ile hizmet veren firmamız, müşterilerine ilgili mevzuatları en ince ayrıntılarına kadar açıklamaktadır. Bu sayede işletmeler de kurallara uygun şekilde tehlikeli maddeleri işlemektedir. Eğer bu kurallara uyulmaz ise her bir işletme kendi istediği gibi hareket eder ve bunun istenmeyen pek çok farklı sonucu olabilir. Bunun için ülkemizde özellikle karayolunda tehlikeli maddelerin taşınması ile ilgili hükümleri içeren ADR mevzuatı 2010 yılından beri yürürlüktedir. Bizler de karayolu, havayolu, demiryolu ve denizyolunda tehlikeli maddelerin taşınması konusunda siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. ADR hizmeti ile birlikte müşterilerimizin bilgilenmesini sağlıyoruz.

Zonguldak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Zonguldak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

ADR Hizmeti Nedir

ADR hizmetimizle birlikte müşterilerimizin karayolunda tehlikeli madde taşırken nasıl davranması gerektiğini açıklıyoruz. ADR hizmetimize dahil olan pek çok farklı alt hizmet bulunmaktadır. Bu alt hizmetlerden birkaçı aşağıdaki gibidir:

  • Tehlikeli maddeleri taşıyan, dolduran ve boşaltan işletme personellerinin ve işletme sahiplerinin eğitimlerle bilgilendirilmesinin sağlanması
  • Tehlikeli maddeleri taşıyacak olan araç, tır ve kamyonların bakımlarının yapılmasının sağlanması, bu araçların ilgili mevzuata göre revize edilmesi için danışmanlık verilmesi
  • Yeni araç almak isteyen işletme sahiplerine mevzuata uygun araçların tercih edilmesinde yardım edilmesi
  • Acil durum prosedürlerinin uygulanmasının sağlanması ve bu konuda bilgilendirmeler yapılması
  • Tehlikeli atıkların tanımlanması ve sınıflandırılmasının doğru şekilde yapılmasının sağlanması
  • Mevzuatta oluşabilecek değişiklikler hakkında tüm danışan işletmelerin haberdar edilmesi ve yeni değişikliklere göre alınması gereken önlemlerin yeniden alınmasının sağlanması

Zonguldak ve çevresinde ADR hizmeti almak isteyen müşterilerimiz gönül rahatlığı ile bizimle iletişime geçebilirler. Bu sayede en güvenilir ve en iyi hizmeti alacağınızdan şüpheniz olmasın.

Bunu Paylaş: