Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

66 – Yozgat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 66 – Yozgat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Yozgat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Yozgat tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti verirken firmamız her zaman müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek adına canla başla çalışmaktadır. Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı son derece büyük bir dikkat ile yapılması gereken hizmetlerin başında gelmektedir. Çünkü bu hizmet ile birlikte işletme sahiplerine ve personellere insan ve çevre sağlığını tehdit eden tehlikeli maddelerin nasıl doldurulması, boşaltılması ve taşınması hakkında gereken bilgileri veriyoruz. Bu sebeple ilgili mevzuatlara en uygun şekilde bu hizmeti vermek bizlerin herkese karşı borcudur.

Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, diğer bir adıyla TMGD hizmeti, müşterilerimizin çokça beğendiği bir hizmettir. Bu hizmetimizin bu kadar beğenilmesinin en büyük sebebi olarak ise alanında uzman ve tehlikeli maddelerin karayolu, havayolu, demiryolu ve denizyolunda taşınması ile ilgili hükümleri içeren mevzuatlara hakim olan kişiler ile çalışmamızdır. Bu sayede en profesyonel hizmeti Yozgat ve çevresindeki illerime getiriyoruz. TMGDK yetkisi ile sizlere bu danışmanlık hizmetini vermekten mutluluk duyuyoruz. Yozgat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Yozgat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığına Ait Olan Alt Hizmetler

Yozgat tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti verirken birçok alt hizmeti de siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız. Bunlardan en çok tercih edileni, ADR hizmeti adını verdiğimiz hizmetimizdir. Bu hizmet ile birlikte müşterilerimize ADR mevzuatına uygun şekilde tehlikeli maddelerin nasıl taşınması gerektiği hakkında bilgilendirmeler veriyoruz. ADR mevzuatı, karayolunda tehlikeli maddelerin nasıl taşınacağı hakkında bilgi veren mevzuattır. Karayolu taşımacılığı ülkemizde en çok kullanılan taşımacılık türü olduğu için en çok ADR mevzuatı konusunda danışmanlık istenmektedir. Müşterilerimize en doğru bilgileri verebilmek amacı ile mevzuatı çok yakından takip ederek yenilik ve değişiklikleri daima sizlerle paylaşıyoruz.

Yozgat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Yozgat Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

ADR Hizmetinin Önemi

TMGD hizmetimiz ve ADR hizmetimiz pek çok müşterimiz tarafından beğenilen ve sıklıkla tercih edilen hizmetlerdir. ADR hizmeti alarak tehlikeli maddeleri nasıl taşıyacağınızı öğrenebilirsiniz. Tehlikeli maddeler ile işlemler yapan her işletme mutlaka bu hizmetleri almalıdır. Çünkü ülkemizde tehlikeli maddelerin taşınabilmesi için belli başlı kurallara uyulması gerekmektedir. Firma olarak sizlere bu hizmetleri sunarken mevzuata son derece sıkı bir şekilde uyarak danışmanlık veriyoruz. Bu sayede ADR hizmeti alırken ihtiyacınız olan tüm bilgilere ulaşmış oluyorsunuz.

ADR mevzuatı, ülkemizde 2010 yılından beri uygulanmaktadır. Bu mevzuata aykırı şekilde hareket eden işletmelerin tehlikeli maddeleri karayolunda taşımasına izin verilmemektedir. Bunun ile ilgili çeşitli saha ziyaretleri de olmaktadır. Sizler de işlemlerinizi legal ve sorunsuz bir şekilde yerine getirebilmek için firmamız ile iletişime geçerek bu hizmetleri satın alabilirsiniz. Yozgat ve ülkemizdeki tüm illere hizmet veren firmamız bu alanda profesyonel bir yöntem ile çalışmaktadır. Bu sayede müşterilerimizi her açıdan memnun ederek hedeflerimizi gerçekleştirmiş oluyoruz.

Bunu Paylaş: