Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

69 – Bayburt Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 69 – Bayburt Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Bayburt Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Bayburt tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizi verirken müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek amacı ile hızlı bir şekilde işlemlerimizi yürütüyoruz. Hizmetimizi ve danışmanlığımızı en etkili ve en iyi şekilde verebilmek amacı ile çeşitli yenilikler katarak danışanlarımızın bu eğitimleri daha iyi almalarını sağlıyoruz. Buna ek olarak müşteri odaklı bir çalışma prensibine sahip olmamız sebebi ile müşterilerimizden gelen istek ve öneriler doğrultusunda kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Bu nedenle tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı veren firmalar arasında sürekli kendini yenileyen, dinamik firmaların başında geliyoruz.

Bayburt ve tüm Doğu Anadolu ve Karadeniz bölgesinde hizmetlerimizi en iyi şekilde sürdürüyoruz. Bu sayede adından sık sık söz ettiren firmalardan bir tanesi haline gelmiş bulunuyoruz. TMGDK yetkisi ile hizmet veren firmamız, alanında uzman ve deneyimli kişiler ile çalışarak en profesyonel hizmeti siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaktadır. Bayburt ve çevresinde hizmet almak isteyen müşterilerimiz telefon aracılığıyla kolay bir şekilde bizimle iletişime geçerek bu harika hizmetimizden faydalanabilirler.

Bayburt Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığının Önemi

Bayburt Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, kısaltması olarak TMGD hizmeti en çok tercih edilen hizmetler arasında yer almaktadır. Özellikle sanayide tehlikeli maddeler ile sürekli iş yapan işletmelerin bu hizmeti almasının elzem olduğunu söylemek mümkündür. Tehlikeli maddelerin taşınması, boşaltılması ve doldurulması gibi süreçlerde işletmeler belli mevzuatlara uygun şekilde hareket etmektedir. İlgili bu mevzuatlar karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolunda tehlikeli maddelerin nasıl taşınması gerektiği ile ilgili çeşitli hükümlere yer vermektedir.

Ülkemizde en çok karayolu ile tehlikeli maddelerin taşındığı görülmektedir. Bu nedenle karayolunda tehlikeli maddelerin nasıl taşınacağı ile ilgili hükümleri içeren ADR hizmeti ile birlikte siz değerli müşterilerimize danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Bu hizmet ile birlikte ihtiyacınız olan tüm bilgilendirmeleri firmamız tarafından öğrenebilirsiniz. ADR ve tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti almadan tehlikeli maddeleri taşımaları pek mümkün olmamaktadır. Çünkü ülkemizde 2010 yılından beri ADR mevzuatı aktif bir şekilde kullanılmaktadır. Bu sayede tehlikeli maddeler sorunsuz ve güvenli bir şekilde taşınabilmektedir.

Bayburt Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Bayburt Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Tehlikeli Maddeler Taşınırken İnsan ve Çevre Güvenliği

Bayburt Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmetimiz ile birlikte işletmelere tehlikeli maddeleri taşırken insan ve çevre güvenliğini nasıl sağlamaları gerektiği hakkında genel bilgilendirmeler yapıyoruz. İlgili mevzuatlara son derece sıkı bir şekilde bağlı olarak bilmeniz gereken tüm detayları sizlere iletiyoruz. Firma olarak Bayburt ve çevresindeki tüm işletmelere bu hizmeti vererek hem insan hem de çevre sağlığının korunmasına yardımcı oluyoruz. Tehlikeli maddeler taşınırken mevzuata uygun araçlar, alet ve edevatlar kullanılarak hareket edilmelidir. Aksi taktirde istenmeyen bazı durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bu nedenle hizmetlerimizi en iyi şekilde sizlere sunabilmek amacı ile canla başla çalışıyoruz. Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı ve ADR hizmeti ile birlikte bilmeniz gereken her detayı sizlere profesyonel şekilde gösteriyoruz.

Bunu Paylaş: