Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

73 – Şırnak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 73 – Şırnak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Şırnak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Şırnak tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmeti verirken firmamız bu hizmeti sizlere en iyi şekilde sunabilmek adına canla başla çalışmaktadır. Firmamız, müşterilerine vermiş olduğu önemden ötürü her zaman onların istek ve önerilerine göre kendisini sürekli geliştirmektedir. Bu sebeple müşteri memnuniyet oranımız da bir hayli yüksektir. Müşteri memnuniyetimizin yüksek olmasının bir diğer sebebi ise alanında uzman ve tehlikeli maddelerin karayolu, denizyolu, demiryolu ve havayolunda taşınması ile ilgili mevzuatlara hakim olan bir personel kadrosu ile çalışmamızdır. Bu sayede sizlere en profesyonel şekilde hizmet verebilmekteyiz.

Şırnak gibi tehlikeli maddelerin çokça taşındığı illerimizde tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, yani diğer bir adı ile TMGD hizmeti son derece önemlidir. Özellikle doğu illerimizde sınırlara yakın olan bölgelerde tehlikeli maddelerin daha çok taşındığı bilinmektedir. Bu sebeple ilgili mevzuatlara uyarak tehlikeli madde danışmanlığının alınması Şırnak ili ve çevresindeki iller için son derece önemlidir.

Şırnak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığının Önemi

TMGDK yetkisi ile hizmet veren firmamız bu hizmetinde müşterilerinin tüm danışmanlık ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde yerine getirmeyi hedeflemektedir. Tehlikeli maddelerin belirli kural ve mevzuatlara göre taşınması şarttır. Bunun en büyük sebebi olarak ise bir düzenin oluşturulmak istenmesi ve tüm işletmelerin aynı prosedürleri uygulaması isteği gelmektedir. Bunun için karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolunda tehlikeli maddelerin taşınması, boşaltılması ve doldurulması gibi durumlarda nasıl bir yöntem izleneceği konusunda belli mevzuatlar bulunmaktadır.

Ülkemizde tehlikeli maddeler en çok karayolu aracılığıyla taşınmaktadır. Bu sebeple de karayolunda tehlikeli maddelerin taşınması ile ilgili mevzuat olan ADR en çok kullanılan ve hakkında en çok danışmanlık alınan mevzuattır. ADR hizmeti ile birlikte firmamız müşterilerine bu mevzuat hakkında bilmesi gereken en ufak detayları dahi ayrıntılı şekilde açıklamaktadır.

Şırnak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Şırnak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

ADR Hizmeti Hakkında Genel Bilgi

ADR hizmetimiz ile birlikte müşterilerimizin işlemlerini legal ve sorunsuz bir şekilde yapmalarına olanak tanıyoruz. Firmamız, müşterilerini memnun edebilmek amacıyla mevzuatta yer alan tüm detaylar konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir. Şırnak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmetimizde yer alan alt hizmetler de söz konusudur. Bu hizmetlerden birkaçı aşağıdaki gibidir:

  • Tehlikeli maddeleri taşıyacak olan araçların bakım ve muayenelerinin tam olmasının sağlanması, araçların mevzuata uygun özelliklere sahip olup olmadığının belirlenmesi
  • Tehlikeli maddeler taşınırken insan ve çevre sağlığına önem verilmesinin sağlanması, bu konuda hakkında hem görev yapan personellerin hem de işletme sahiplerinin uyarılması
  • Danışmanlık alan ve tehlikeli maddeler ile işlemler yapan işletmelerin mevzuata uyup uymadığı konusunda bilgi toplamak amacıyla saha çalışmalarının yapılması
  • Tehlikeli atıkların sınıflandırılması ve imha süreçleri hakkında danışanlara bilgi verilmesi

Şırnak ve çevresinde ADR hizmeti alabilmeniz mümkündür. Tüm hizmetlerimizi profesyonel bir şekilde sizlere sunarak sizlerin güvenini her daim kazanmayı amaçlıyoruz. Sizlerde Şırnak Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz eğer firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Bunu Paylaş: