Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

76 – Iğdır Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 76 – Iğdır Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Iğdır Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Iğdır tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizi siz değerli müşterilerimize verirken alanında uzman ve profesyonel bir kadro ile çalışmaktayız. Profesyonel kadromuz ile birlikte müşterilerimize tehlikeli maddelerin taşınması, doldurulması ve boşaltılması ile ilgili mevzuatlar konusunda detaylı bilgilendirmeleri sunmaktayız. Bu sayede sizler de tehlikeli maddeleri nasıl işlemeniz ve taşımanız gerektiği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Iğdır gibi sınıra yakın olan doğu illerimizde tehlikeli maddelerin taşınması oranı çok daha fazladır. Özellikle yurt dışı taşımacılıklarında çok daha özen göstererek bu hizmetlerin yapılması gerekmektedir. Çünkü yurt dışına yapılan taşımacılıklarda çok daha uzun süreli seyahatler oluşabilmektedir.

Bu uzun süren seyahatler esnasında tehlikeli maddelerin güvenli ve sorunsuz bir şekilde teslimat adresine ulaşması şarttır. Bunun nasıl yapılacağını tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, diğer bir adıyla TMGD hizmetimiz ile öğrenebilirsiniz. Iğdır ve çevresindeki tüm illere hizmet vermekteyiz. Buna ek olarak ülkemizdeki tüm bölgelere ve illere hizmet vererek bu alanda adımızdan sık sık söz ettirmekteyiz. Firma olarak başarılı hizmet geçmişimizi siz değerli müşterilerimize borçluyuz. Firmamız ve diğer hizmetlerimiz hakkında ek bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iğdır Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Iğdır Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Iğdır Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ve İnsan Sağlığı

TMGDK yetkisi ile hizmetlerini sürdüren firmamız bu hizmetlerinde hem insan hem de çevre sağlığını düşünerek hareket etmektedir. Adından da anlaşılacağı üzere tehlikeli maddeler sağlığa son derece zararlı olan maddelerdir. Bu sebeple bu maddelerin çok özenli bir şekilde taşınması gerekmektedir. Müşterilerimize vermiş olduğumuz danışmanlıklar ile birlikte tehlikeli maddelerin nasıl taşınacağını gösteriyoruz. Bunu gösterirken tehlikeli maddelerin karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolunda taşınması ile ilgili mevzuatlara göre hareket ediyoruz. Ülkemizde en çok tercih edilen taşıma yöntemi olan karayolu taşımacılığında ise ADR mevzuatını tercih ediyoruz. ADR mevzuatı, 2010 yılından beri ülkemizde aktif bir şekilde kullanılan mevzuatların başında gelmektedir. Bu sayede bizler de ADR hizmeti ile birlikte siz değerli müşterilerimize karayolunda tehlikeli maddelerin nasıl taşınması gerektiği hakkında danışmanlık veriyoruz.

ADR Hizmeti ve İlgili Alt Hizmetler

TMGD hizmetimize ek olarak var olan ADR hizmetimizle birlikte müşterilerimize geniş çaplı hizmetler vermekteyiz. Bu hizmetlerin başında tehlikeli maddelerin taşınması sürecinde görev yapan personellerin eğitimi gelmektedir. Buna ek olarak acil durum prosedürlerinin de hem personellere hem de işletme sahiplerine öğretilmesi gerekmektedir. Bu sayede herhangi bir olumsuz durum ortaya çıktığında bu durumu çok daha düşük bir risk ile atlatmak mümkün olabilmektedir. Firma olarak müşterilerimizin taşımacılık esnasında kullanacağı tır ve kamyon gibi araçların da mevzuata uygun olup olmadığının denetlemesini yapıyoruz. Tüm bu hizmetler ile birlikte ADR hizmeti tamamlanmış olmaktadır. Iğdır ve çevresinde firmamızı tercih eden çok kişi vardır. Sizler de Iğdır Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmetinden faydalanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bunu Paylaş: