Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

75 – Ardahan Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 75 – Ardahan Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Ardahan Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Ardahan tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizde pek çok farklı alt hizmet bulunmaktadır. Firma olarak müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına üstün bir çaba göstererek hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Bu sayede müşteri memnuniyetimizi yüksek tutarak hem Ardahan hem de ülkenin tüm bölgelerinde kendi adımızı tanınır hale getiriyoruz.

Ardahan tehlikeli madde güvenlik danışmanlığın firması olarak son derece büyük bir dikkat ile yapılması gereken bir hizmet olduğu inancına sahibiz. Çünkü tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, diğer bir adıyla TMGD hizmeti, hem insan hem de çevre sağlığını doğrudan etkileyen bir hizmettir. Bu sebeple müşterilerimize danışmanlık hizmetimizi sunarken en iyi şekilde sunmak için canla başla çalışıyoruz. Bu sebeple firma olarak alanında uzman ve tehlikeli maddelerin taşınması, boşaltılması ve doldurulması gibi durumlar hakkında bilgilendirmeler içeren mevzuatlar konusunda son derece deneyimli kişiler ile iş birliği yaparak hizmetlerimizi yürütüyoruz. Bu sayede Ardahan ve çevresinde tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizi başarıyla yerine getiriyoruz. TMGDK yetkisi ile sizlere sunmuş olduğumuz bu üstün hizmeti almak istiyorsanız bizimle iletişime geçmek yeterli olacaktır.

Ardahan Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Taşınma Süreci Hakkında

Tehlikeli maddelerin taşınması süreci, ülkemizde çeşitli mevzuatlar ile standardize edilmiş bir konudur. Bu sayede her bir işletme aynı kurallara uyarak belli şekilde bu maddeleri taşıyabilmektedir. Bu durum da her bir işletmenin ayrı prosedürleri uygulayıp hatalı durumların ortaya çıkmasını engellemektedir. Bu sebeple ülkemizde karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolu taşımacılıklarında tehlikeli maddelerin nasıl taşınacağıyla ilgili mevzuatlar bulunmaktadır. Bunun en çok bilineni karayolunda tehlikeli maddelerin taşıması ile ilgili olan, ADR mevzuatıdır. ADR hizmeti ile birlikte ADR mevzuatında yer alan kurallar hakkında sizlere danışmanlık vermekteyiz. Sizler de karayolunda tehlikeli maddelerinizi güvenle taşıyabilirsiniz.

Ardahan Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Ardahan Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

ADR Hizmeti ve Alt Hizmetleri

ADR hizmetimiz ile birlikte müşterilerimize farklı alt hizmetleri de sunmaktayız. Bu hizmetlerden birkaçı aşağıdaki gibidir:

  • Tehlikeli maddelerin boşaltım, doldurma ve taşınma gibi süreçlerinde hizmet veren işletme personellerinin bu maddeler ve işlenme süreçleri hakkında bilgilendirmelerinin yapılması
  • Tehlikeli maddelerin taşınması esnasında hem insan hem de çevre sağlığının tehlikeye atılmadan sorunsuzca bu adımların gerçekleşmesinin takip edilmesi
  • Tehlikeli atıkların tanımlanması, sınıflandırılması ve imha süreçleri hakkında da danışmanlık hizmetinin verilmesi
  • TMGD hizmeti ile birlikte mevzuatlarda herhangi bir değişiklik olması durumunda tüm danışan işletmelerin bu değişiklikler hakkında uyarılması, gerektiğinde tekrar danışmanlık hizmetinin verilmesi
  • Tehlikeli maddeleri taşıyan araçların ilgili mevzuatlara uygun özelliklere sahip olup olmadığının belirlenmesi

Ardahan ve çevresinde ADR hizmeti alarak işlemlerini yürüten pek çok farklı danışan işletmemiz bulunmaktadır. Tüm danışanlarımızın aldıkları hizmetten son derece memnun olduğunu söylememiz mümkündür. Sizler de Ardahan Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmetinden faydalanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

Bunu Paylaş: