Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

Bizi Takip Edin:

Bize Yazabilirsiniz

Bir Telefon Kadar Uzağız

Hemen Görüşmeye Başlayın

78 – Karabük Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Anasayfa / 78 – Karabük Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Karabük Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

Karabük tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı hizmetimizde yer alan pek çok farklı alt hizmet bulunmaktadır. Karabük ve çevresinde yoğun bir şekilde tehlikeli maddeler ile hizmet veren çeşitli işletmeler bulunmaktadır. Bu maddelerin taşınması, doldurulması ve boşaltılması gibi süreçlerde danışmanlık hizmetinin alınması son derece önemli ve tavsiye edilen bir durumdur. Bu noktada devreye firmamız girmektedir. Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı yani diğer bir adıyla TMGD hizmeti veren firmamız, bu hizmeti siz değerli müşterilerimize verirken canla başla çalışmaktadır.

Firmamız müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için her zaman müşterilerin istek ve önerilerini göz önünde bulundurmaktadır. Buna ek olarak, müşteri memnuniyetimizi yüksek tutma amacı ile alanında uzman ve tehlikeli maddelerin taşınması ile ilgili mevzuatlarda son derece deneyimli bir personel kadrosu ile çalışmaktayız. Bu sayede tüm hizmetlerimizi profesyonel bir şekilde yürütmekteyiz. TMGDK yetkisi ile çalışan firmamız, Karabük ve çevresindeki tüm illere aktif bir şekilde hizmet vermektedir. Sizler de bu hizmetlerimizden faydalanmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Karabük Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Önemi Nedir

Karabük tehlikeli madde danışmanlığı, tehlikeli maddelerin doldurulması, boşaltılması ve taşınması gibi süreçlerde işletmelere vermiş olduğumuz danışmanlığın adıdır. Bu danışmanlık ile birlikte ilgili mevzuatlardaki kurallara uygun şekilde işlemlerinizi yürütmenize yardımcı olmaktayız. Bu kurallara uymak herkes açısından elzemdir. Aksi taktirde istenmeyen yaptırımlar ile karşılaşılabilmektedir.

Ülkemizde çeşitli taşımacılık yöntemlerine göre mevzuatlar da çeşitlilik göstermektedir. Karayolu, havayolu, demiryolu ve denizyolu gibi taşımacılık çeşitlerinin hepsinde farklı koşullar bulunduğu için mevzuatları da farklıdır. Fakat ülkemizde insanlar en çok karayolu ile taşımacılığı tercih etmektedir. Bu nedenle karayolunda taşımacılık hakkında esasları içeren ADR mevzuatı, en çok danışmanlık alınan konudur. ADR hizmeti ile birlikte siz değerli müşterilerimize ihtiyacınız olan tüm bilgileri aktarıyoruz.

Karabük Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı
Karabük Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı

ADR ve TMGD Hizmetlerinde Yer Alan Hizmetler

TMGD hizmetine ek olarak ADR hizmetinde de çeşitli alt hizmetler vardır. Bu alt hizmetlerden birkaçı şu şekildedir:

  • Tehlikeli maddelerin taşınması sürecinde rol üstlenen personellere ve işletme sahiplerine eğitimlerin verilmesi
  • Tehlikeli maddelerin taşınmasını sağlayacak olan tır ve kamyonların bakım ve muayenelerinin yapılması, ilgili mevzuatlara uygun özelliklere sahip olmalarının sağlanması
  • Yeni araç alınması gerektiği taktirde yeni araçların ilgili mevzuata uygun araçlar arasından tercih edilmesi
  • Acil durumlarda acil durum prosedürlerinin ortaya koyulması ve bu konu hakkında bilgilendirmelerin yapılması
  • Tehlikeli atıkların sınıflandırılması ve imhası konusunda danışmanlık verilmesi
  • Mevzuatta olan değişikliklerden danışan işletmelerin uyarılması, gerektiği taktirde yeni önlemlerin alınmasına yardımcı olunması

Gibi hizmetler bulunmaktadır. ADR hizmeti ile birlikte Karabük ve çevresinde tehlikeli maddeler sorunsuz bir şekilde taşınabilmektedir. Bu sayede işletmeler de işlemlerini aksamadan legal yollarla sürdürebilmektedir. Karabük Tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı konusu tüm bu sebeplerden ötürü son derece önemlidir. Sizlerde Karabük Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hizmetimizden yararlanmak isterseniz firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Bunu Paylaş: